Dierenpensions Grashoek

Grashoek Hovensbos

Adres
Houwenberg 1 A
Plaats
5985 PE Grashoek

Informatie

Grashoek Hovensbos is gevestigd op Houwenberg 1 A . Het volgende wordt aangeboden: Dierenpensions In Grashoek zijn er 2 andere Dierenpensions. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

3 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Suzanne Buchholtz schreef op 19-03-2013

Beste pension wat ik ken

Bij dit dierenpension heb ik gewerkt en heb er de beste jaren van mijn leven gehad. De medewerkers zijn erg vriendelijk en de honden komen er heel blij binnen en willen bijna niet meer weg. De hokken zijn zowel van de honden als de katten met vloerverwarming. De kattenverblijven zijn huiselijk ingericht. Ik ken gewoon geen betere. Groetjes Suzanne.

anonym schreef op 24-09-2012

heel goed pension

IK breng mijn honden al jaren naar dierenpension Hovensbos, en ze gaan er heel graag naar toe. Het zijn heel vriendelijke mensen, met een heel groot hart voor dieren. Ze worden goed verzorgd en ik kan dit pension aan iedereen aanraden. Gerrie Venlo

Petra schreef op 08-05-2011

Hovensbos Grashoek

Wij rijden soms 4 x per jaar vanuit Maassluis naar de Grashoek om onze katten ( en vroeger onze honden) in de vakantie onder te brengen. Dit zegt waarschijnlijk genoeg: verzorging, zorg, aandacht is prima, onze beesten voelen zich er prima thuis, hebben veel ruimte, komen altijd goed verzorgd weer naar huis en gezond .

Categorieën

Dierenpensions

Kaart Houwenberg 1 A