Cafés Broekhuizen lb

Theetuin De Roode Vennen VOF

Cafés Broekhuizen lb
Neem vandaag contact op

Adres
Horsterweg 20
Plaats
5872 CD  Broekhuizen lb
Telefoon
077 463 2407
E-Mail
info@deroodevennen.nl
Website
www.deroodevennen.nl

Informatie

Een onverwachte plek waar u zomaar kunt neerstrijken om te genieten van de rust, de ruimte, het uitzicht, de kleuren en het ritme van de seizoenen in tuin en natuur. In het sfeervolle theehuis, gelegen op het verhoogde terras, centraal in de mooie tuin bevindt zich een thee- en koffieschenkerij. Hier kunt u genieten van lekkere koffies, een keuze maken uit de vele soorten thee en genieten van ons huisgemaakte gebak, lunch van de kleine kaart.Een heerlijke high tea of lunch voor groepen vanaf 6 personen kan op reservering. Geniet van de tuinen, maak een mooie wandeling over het landgoed en in het aansluitende natuurgebied Schuitwater. Ideaal startpunt voor het maken van mooie wandelingen of fietstochten (gelegen aan knooppuntnetwerken). Ruime parkeerplaats aanwezig.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Landgoed, Theetuin, Vergaderen, Lunchen, High tea, Koffietafel, Partytenten, Arrangementen, groepen, optredens, natuur- en tuinliefhebbers, fietsers, wandelaars.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Tijdens de wintersluiting van november t/m april zijn wij van maandag tot zaterdag gesloten. In januari en februari zijn wij ook op zondag gesloten.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Cafés
0774632407 077-463-2407 +31774632407

Kaart Horsterweg 20

Loading map...